Denny Braaf live in concert!

jordaan-denny

Koop uw tickets

Denny Braaf zit dit jaar al weer 31 jaar in het vak als zanger en dit wil de allround zanger niet zo maar voorbij laten gaan vandaar op 8 december Denny Braaf Live In Concert in het Agora Theater in Lelystad.

Denny Braaf is onder andere ook bekend van het SBS6 programma “Bloed, zweet & tranen” (2013). Met deze deelname heeft Denny Braaf zichzelf gelijk groots op de kaart gezet in medialand. Opvolgend kwam er op 8 februari 2016 een groot concert rondom Denny Braaf in een uitverkocht theater Gooiland in Hilversum.
Het repertoire van Denny Braaf is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van American Songbook, Soul tot Nederlandstalig en met de welbekende warme uitstraling van Denny Braaf is dit een garantie voor een echt avondje uit.

Op 8 december Denny Braaf Live In Concert in het Agora Theater in Lelystad als opvolging van zijn uitverkochte concert in 2016 in Theater Gooiland in Hilversum zal de veelzijdige zanger ook dit theater gaan vullen.
Het repertoire van Denny Braaf is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van American Songbook, Soul tot Nederlandstalig en met de welbekende warme uitstraling van Denny Braaf is dit garantie voor een echt avondje uit.

Denny Braaf o.a. bekend van het programma Bloed Zweet En Tranen staat op 8 december in het Agora theater in Lelystad. Het repertoire van Denny Braaf is veelzijdig. Tot de verbeelding sprekend repertoire van American Songbook, Soul tot Nederlandstalig en met de welbekende warme uitstraling van Denny Braaf maakt dit alles tot een echt avondje uit.

Koop uw tickets

LOCATIE

STATIONSBALKON-NOORD
TEGENOVER DE BCC - LELYSTAD
Waagstraat, 8232 Lelystad